De Quintessentially One wordt ‘s werelds grootste superjacht

Meet de Quintessentially One. Dit superjacht is er één van extremen. Extreem groot, extreem luxe en extreem exclusief. Het schip zal namelijk alleen toegankelijk worden voor mensen met een lidmaatschap. Hij dobbert nog niet in het water, maar de eerste beelden die naar buiten zijn gebracht zien er al veelbelovend uit!

Quintessentially one6

Organisatie

Het cruiseschip is vernoemt naar de organisatie dit het schip gaat laten bouwen. Quintessentially is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met lifestyle management. Dit houdt in dat zij aan al hun leden persoonlijke assistentie leveren. Heb je last minute een reservering nodig bij die ene hotspot of ben je op zoek naar een nieuw stulpje? Dan kan je bij deze organisatie aankloppen en gaan zij voor je aan de slag.

Quintessentially one2

De Quintessentially One

De Quintessentially One zal met een lengte van twee voetbalvelden ‘s werelds grootste superjacht worden. Naar schatting zal hij ruim 290 miljoen euro gaan kosten. Het schip zal langs de grootste en meest toonaangevende evenementen op de wereld varen, zoals het Cannes Film Festival, de Abu Dhabi Grand Prix en Rio de Janeiro’s Carnival. Volgens Aaron Simpson, mede-eigenaar van Quintessentially, gaan veel van hun leden naar dezelfde evenementen. Met deze luxe boot wil het bedrijf hen een mogelijkheid bieden om voorzien van alle gemakken naar deze events af te reizen. En in stijl reis je zeker met dit cruiseschip. Het bevat meerdere zwembaden, een onderwater-bar, wijnkelder, spa, sigarenwinkel en luxe restaurant. En ook aan de mensen die vast in de feeststemming willen komen is gedacht; er zullen regelmatig feesten worden gegeven met de grootste artiesten ter wereld.

Zie jij jezelf wel aan boord klimmen van dit enorme jacht? Dan zal je eerst lid moeten worden van Quintessentially, want het cruiseschip is voor members onl

Quintessentially one1

Quintessentially one3

Quintessentially one4

Quintessentially one5

Total
0
Share