Blue Days Footwear

We zien het op straat en we zagen het dit jaar op de Amsterdam Fashion Week: Denim is Hot. Het Rotterdamse Blue Days Footwear maakt, uit liefde voor denim en uit passie voor schoenen, een fantastische toevoeging aan het reeds bestaande denim assortiment.

Blue Days Footwear: Denim Sneakers

Het ruime assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende sneakers. Van klassieke bootschoen-achtige mocassins tot brogue sneakers en van sportieve runners tot de wat meer casual ‘Vans-look‘  varianten. Allen heb ze één verbindende factor: Denim.

De schoenen worden met mooi Italiaans denim gemaakt in Portugal en zijn daardoor van een goede kwaliteit. Net als jouw spijker broek worden de schoener mooier naarmate je ze meer draagt. Het product leeft dus!

Wij mochten een mooi paar uitkiezen. Ik zelf koos voor de brogue sneaker met cognac kleurige details. Tommie koos voor de low top limited edition. De maten val nét ietsjes kleiner dan ik gewend ben. Niet zo dat je een maat groter moeten nemen, maar als twijfelt over de maat zou ik de grotere maat bestellen. Kijk voor meer informatie op de website. Op dit moment is er zelfs een mooie sale in de webshop!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS