Zomerse hotspot: rooftopbar GAPP Amsterdam

We weten allemaal hoe fijn het is om op een warme zomerdag ergens neer te ploffen voor een verkoelend drankje. Maar als je midden in Amsterdam zit, is het soms lastig om een goed plekje te vinden. De oplossing? Een rooftopbar! Bovenop het Casa Hotel vind je rooftopbar GAPP, dakterras, café én biergarten. Waar je even weg bent van de drukte van Amsterdam, optimaal van de zon kan genieten en keuze hebt uit verschillende speciaalbiertjes.

Opening van rooftopbar GAPP Amsterdam

Afgelopen zondag 22 april was de opening van het hernieuwde dakterras van GAPP Amsterdam. Midden in Amsterdam Oost in het Casa Hotel namen we de lift naar de achtste verdieping om terecht te komen op het gezellige terras, waar we werden ontvangen met – uiteraard – een lekker verkoelend welkomstbiertje. In samenwerking met de huisbrouwer ‘De Eeuwige Jeugd’ staat de rooftopbar deze zomer volledig in teken van de lekkerste speciaalbiertjes. Op 30 meter hoogte genoten van het zonnetje onder het genot van bier, de lekkerste hapjes en gezellige mensen.

hopp

Biergarten

GAPP is een afgeleide van Gabbe Scheltema, één van de grondleggers van Hotel Casa. Gabbe was een geboren en getogen Amsterdammer. Ze werken veel samen met lokale ondernemers, wat het mogelijk maakt dat je verschillende kraft-biertjes uit onze hoofdstad en omstreken kan proeven. Het is een biergarten maar dan op 30 meter hoogte – beter kan je het eigenlijk niet hebben op een goede zomerdag, toch?

Eten

Naast de hele dag genieten van een biertje kan je bij GAPP ook terecht voor een lekkere snack of goede avondmaaltijd. Ze bieden heerlijke kwaliteitsgerechten waaronder typische gerechten zoals nacho’s en goede burgers. Daarnaast kan je er ook flammkuchen en uitgebreide borrelplanken met finger food bestellen. Alle producten zijn biologisch en ook voor het eten wordt veel samengewerkt met lokale ondernemers.

Hotel Casa

Hotel Casa is in de jaren 50 opgericht om woningnood onder studenten te beperken. De kamers worden gedeeltelijk beschikbaar gesteld voor studenten en gedeeltelijk voor hotelgasten, zodat studenten zich hier tijdelijk kunnen huisvesten tegen een betaalbare prijs. De afgelopen jaren is Hotel Casa een hotspot op zich dankzij hun specialty coffeebar, restaurant East57 en nu dus de vernieuwde rooftopbar GAPP.

GAPP is iedere zonnige dag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur.

Total
0
Share