Overnachten in het beste hotel van de wereld kost nog geen 100 euro!

Travel

Voor ongeveer 100 euro per nacht slapen in het mooiste hotel van de wereld? Dat kan! Volgens Trip Advisor dan. Het Viroth Hotel in Cambodja kreeg miljoenen goede reviews en is daarom dit jaar door Trip Advisor benoemd tot het beste hotel van de wereld.

Trip Advisor ontvangt per jaar natuurlijk miljoenen reviews en ieder jaar houden ze de ‘Travellers Choice Awards’. Hieruit blijkt welk hotel de beste reviews heeft gekregen en dit hotel wordt dus uitgeroepen tot het beste hotel van dat jaar.

Viroth Hotel Cambodja

Dit jaar is dat het Viroth Hotel in Cambodja. Een prachtig hotel maar het blijkt dat het beste hotel van de wereld niet eens per se om luxe gaat. Het Viroth Hotel is namelijk niet overdreven luxe of overdreven duur. Mede dankzij de prachtige ligging, ruime kamers en lekkere eten benoemden alle mensen die een review schreven het Viroth Hotel tot de beste. Vandaar dat zij dit jaar de gelukkige winnaars van de Travellers Choice Awards zijn.

Het Viroth Hotel bevindt zich in Siem Reap en is een vijfsterren hotel en heeft alles wat je nodig hebt (en meer). Er zijn prachtige ruime kamers, een fancy restaurant, een sfeervolle bar, mooi zwembad, een enorme spa én de locatie is dichtbij het centrum. Alles wat je nodig hebt om volop te genieten dus.

Siem Reap is een stad in Cambodja en is bekend om het wereldberoemde Angkor Wat – het grooste religieuze monument van de wereld. Toeristen komen dit tempelcomplex massaal bezoeken en kiezen waarschijnlijk ook massaal voor een nacht bij het Viroth Hotel. Een nachtje slapen kost namelijk maar 130 dollar en dit is omgerekend bijna 100 euro. Een prima prijsje voor in dit mooie oord, zeggen wij!

Menu
Total
5
Share