De best geklede mannelijke celebrities

Je eigen kledingstijl creëren is leuk, maar ook moeilijk. Vrouwen hebben allerlei bladen waar ze inspiratie uit kunnen halen. Mannen hebben dat niet nodig. Denken ze. Of toch wel… Daarom bij deze een artikel met de best geklede mannelijke celebrities. Doe er je voordeel mee 😉

Jeff Goldblum

Foto’s Tinseltown / Shutterstock.com | dmarge.com | dmarge.com

Jeff Goldblum is een Amerikaanse acteur die o.a. bekend is door de film Jurassic Park. Ondanks zijn leeftijd en zijn lengte van 1.94 meter, weet hij goed hoe hij zich moet kleden. Op de rode loper is hij vaak te zien in pakken met een slim cut. Wat betreft kleur draagt hij vaak donkere kleuren zoals grijs, zwart, wit en charcoal. Zijn schoenen zijn meestal zwart.
Maar op straat zou je hem ook zo tegen kunnen komen met Converse sneakers. Zijn stijl is dan een mix tussen formeel en casual. Hij draagt graag nette broeken of opgerolde chino’s met daarop een dichtgeknoopte blouse.

David Gandy

Foto’s: Featureflash/ Shutterstock

Gandy staat bekend als een van de meest succesvolle mannelijke modellen van de wereld. Hij werd het gezicht van de iconische Light Blue parfum van Dolce & Gabbana. Vervolgens werd hij ook het gezicht van o.a. Hugo Boss, Russel & Bromley, Massimo Dutti en Zara. Daarnaast is hij eigenaar van het luxe schoenenmwerk David Preston en heeft hij een ondergoed lijn ontworpen samen met Marks & Spencer.
Gandy draagt bijna alleen op maat gemaakte pakken en houdt erg luxe. Zijn outfits zijn erg classy met een beetje vintage.

Kanye West

Foto’s: Eastfjord Productionsworldswildlifewonders / TwocomsShutterstock.com

Kanye West, wie kent hem niet. Deze Amerikaan is een producer, rapper, songwriter, ondernemer én mode-ontwerper. Het is dus niet vreemd dat hij een plaats krijgt in deze lijst. Hij heeft misschien niet altijd de meest classy looks, maar hij heeft zeker veel invloed op de fashion industry. Zijn outfits zijn meestal wit of zwart, maar dan ook echt helemaal wit of helemaal zwart. Daarnaast draagt hij regelmatig toffe sneakers óf de beruchte chelsea boots. Verder is deze celeb helemaal niet bang voor kleding van verschillende vachten en materialen.

Eddie Redmayne

Foto’s: Debby WongHelga EstebShutterstock.com | dmarge.com

Eddie Redmayne is een acteur en model uit Engeland. Met zijn prestaties in film ‘The Theory Of Everything’ heeft hij zelfs een Oscar gewonnen. Voor zijn vrije dagen draagt hij het liefst een jeans, een oversized kasjmier trui en Converse sneakers. Hij houdt van comfortabele outfits die tevens stijlvol zijn. Op de rode loper weet hij wel elke keer weer helemaal classy te verschijnen.

Bradley Cooper

Foto’s: Featureflash / DFreeEverett CollectionShutterstock.com

Weer een Amerikaanse acteur. In 2013 werd Cooper genomineerd voor een Oscar, een Golden Globe én een BAFTA Award vanwege zijn hoofdrol in de film ‘Silver Linings Playbook’. Daarnaast heeft hij meer dan tien andere filmprijzen weten binnen te slepen, waaronder een Satellite Award. en een Razzie Award.
Cooper’s stijl is alles of niets. De truc is de manier waarop de outfit past. Zijn stijl is gedurfd en stijlvol. Hij houdt van retro, zeker wat betreft zijn pakken. Hiermee laat hij zijn humor zien. Daarnaast draagt hij ook graag stijlvolle trendcoats en soms verschijnt hij op de rode loper met stoere boots onder zijn nette pak.

Brad Pitt

Foto’s: Andrea RaffinFeatureflashShutterstock.com | dmarge.com

De man met de vele transformaties: haar tot op zijn schouders, een lange baard, kort kapsel, noem het maar op. Hij is en blijft een van de grootste stijl iconen. Niet alleen met zijn kapsel, ook met zijn kleding.
Wat betreft zijn kledingstijl gaat hij voor een combinatie van elegantie en comfort. Hij laat zich inspireren door de Japanse cultuur en hun invloeden van herenkleding. Daarnaast laat hij zich ook regelmatig inspireren door de rock cultuur. Verder houdt hij ook erg van accessoires zoals hoeden, zonnebrillen en zelfs een stok.

David Beckham

Foto’s: Joe Seer / Shutterstock.com | dmarge.com

Bijna alle vrouwen zijn helemaal weg van deze man. Dat komt voornamelijk door zijn looks en natuurlijk door het feit dat hij profvoetballer is geweest. Wat betreft zijn persoonlijke kledingstijl scoort hij ook enorm hoog. Hij houdt vooral van smart casual wear. Op de rode loper verschijnt hij vrijwel altijd in een smoking. Zijn dagelijkse stijl is erg variërend. Van de biker look tot de hipster-look en de James Bond look. Beckham’s stijl kort samengevat: navy over coats, denim shirts en schoenen van Christian Louboutin, natuurlijk afgestyled met een pet of muts.

Tom Ford

Foto’s: s_bukley / Shutterstock.com | dmarge.com

Tom Ford is een Amerikaanse modeontwerper, filmregisseur, producent én scenarioschrijver. Na zijn studie, in de jaren 80′, verhuisde hij naar Milaan waar hij aan de slag ging met ontwerpen voor Gucci. Sinds 2014 heeft hij zijn eigen merk en tot op de dag van vandaag is hij een van de meest gewilde pakontwerpers. Is dus niet vreemd dat hij in deze lijst staat.
Zijn stijl is de stijl van zijn eigen merk. Hij houdt van luxe en draagt vrijwel altijd een blazer of zelfs een volledig pak. Je zult hem nauwelijks zien in comfortabele kleding. Het is echt een man die het belangrijk vindt om er goed verzorgd en stijlvol uit te zien.

Jon Hamm

Foto’s: Tinseltown / Shutterstock.com | dmarge.com

Jon Hamm, een Amerikaanse acteur met stijl. Zijn doorbraak was zijn rol in ‘Mad Men’. Deze film heeft hem geholpen met het creëren van zijn eigen kledingstijl. Hij houdt van goed passende kleding die vooral erg comfortabel zijn. Hij heeft een voorliefde voor kostuums. Vooral kostuums in neutrale kleuren en een traditionele print. Zijn stijl omvat zwarte, tijdloze jassen, chino’s en overhemden. En omdat hij graag neutrale kleuren draagt, vindt hij het wel belangrijk om toffe accessoires te hebben om zijn outfit te personaliseren.

Source :

GQ, Dmarge, ShutterstockESSENTIALS