Bescherm je zonnebril met de stijlvolle hoezen van Makr

Het is officieel gezien nog zomer, al merken we er wel steeds minder van. Wanneer we de deur uit gaan kan de zon zich verstopt hebben achter wat wolken, maar een uurtje later kan die zichzelf weer tevoorschijn toveren. Daarom is het handig om deze dagen overal je zonnebril mee naar toe te nemen, want je weet maar nooit wat die onvoorspelbare zon zal gaan doen de rest van de dag.
Zonnebrillen zijn nogal breekbare, gevoelige dingen en kunnen zo stuk gaan in die hippe tas van je. Zorg er daarom voor dat je hem vervoert in een goede beschermhoes!  Al eerder lieten we je de Hard Graft collectie zien met enorm mooie hoezen en tassen van echt leder en wol. Vandaag willen we je kennis laten maken met de zonnebril hoezen van Makr.

Eyewear sleeves

Het vinden van een goede en compacte hoes voor je dierbare zonnebril is vaak een moeilijke taak. Maar Makr maakt het je wat makkelijker met zijn stijlvolle collectie. Het merk maakt elegante hoezen die enorm veel bescherming geven aan je bril. Ze zijn gemaakt uit prachtig, dik Horween leer en hebben een antieke, koperen sluitingsknop. De hoezen zijn helemaal met de hand gemaakt en geschilderd. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende stijlen. Voor ieder wat wils dus!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS