Aan de donderdagochtend borrel met Bavaria 0.0% Mex

Wij hebben zin in de zomer. En gelukkig zijn we niet de enige! Bavaria komt met een verfrissende en zomerse nieuwe smaak in 0.0% range: Bavaria 0.0% Mex.

Bavaria 0.0% Mex

Bavaria 0.0% Mex. 33cl flesAlcohol vrij bier is veranderd. Waar Ome Jan vroeg een maltje dronk op jouw verjaardag is het 0.0% bier van nu veranderd in een verfrissende dorstlesser. Je ziet het terug in de opkomst van de Radlers en andere 0.0% bieren. Met dit nieuwe biertje gaat Bavaria mee in deze trend. Je pakt een 0.0% niet alleen meer op momenten dat je liever geen alcohol drinkt, je pakt het omdat je je dorst op een verfrissende manier wilt lessen.

De smaak van Bavaria 0.0% Mex begint met de friszoete smaak van lemon en tequila.  Opgevolgd door een moutige biersmaak. Juist dit contrast geeft het niet al te zoete drankje een beetje bite. Een ideaal drankje voor op de boot, na het wielrennen, tijdens het barbecuen of.. op kantoor!

Donderdagochtend borrel

Voor de gelegenheid hebben wij ons kantoor even naar buiten verplaatst, want dat heerlijke donderdagochtend-zonnetje mogen we niet missen. Om deze situatie te perfectioneren is een lekker drankje niet verkeerd. De nieuwe Bavaria 0.0% Mex is hier ideaal voor. Het zoete van frisdrank is achterwegen gelaten, maar het heeft wel de frisheid. En dan die lichte biersmaak.. Jup, wij zijn fan.

Nog niet helemaal zwembroek fit?  Het flesje bevat slechts 25 Kcal per 100ml, waar in een normaal biertje ca. 125 Kcal per 100ml zit.

Bavaria 0.0% Mex ThreepackEcht Bier

De meeste 0.0% bieren worden als normaal bier gebrouwen. Daarna wordt pas de alcohol uit het biertje onttrokken. Dat verandert de smaak, de geur en dus de beleving. Bavaria heeft echter een bier ontwikkeld, waarbij tijdens het brouwproces geen alcohol ontstaat. Het hoeft dus ook niet onttrokken te worden. Dat behoudt de echte hoppige biersmaak, wat het drankje precies genoeg pit geeft!

Bavaria 0.0% Mex is vanaf 13 April verkrijgbaar per drie stuks in alle grotere supermarkten. Meer informatie vind je op Bavaria.com.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Bavaria.


ESSENTIALSMEER ESSENTIALS