De Barisieur: Word wakker met de geur van versie koffie

Wat een uitvinding. Ondanks dat het altijd feest is op de redactie, vinden wij  het ’s ochtends ook wel eens lastig om uit bed te komen. De Barisieur maakt dat allemaal net even wat gemakkelijker. Want wie wil er nou niet wakker worden met de geur van verse koffie?

De Barisieur

Een echte wekker en koffiebrouwer in één. Joshua Renouf is de bedenker van dit knappe apparaat. De Barisieur zet namelijk koffie op het moment dat jij wakker wordt. Dit kan je gemakkelijk op de wekker instellen. Heel functioneel, water wordt met een inductieplaat verwarmd en stroomt daarna door de roestvrijstalen filter. Het resultaat is een heerlijke versie kop koffie om de dag mee te beginnen. Dat maakt het toch weer een stukje makkelijker om uit bed te komen. Of om er juist nog even in te blijven!

Het ontwerp is trouwens ook prachtig, de gadget is een aanvulling voor elk interieur. Het blad is uit walnoot hout gefabriceerd. Verder kan je er niet alleen koffie mee zetten, maar ook een bak thee. Helaas is de Barisieur nog niet op de markt. Wel kan je op de website alvast een pre-order plaatsen. De verwachte prijs ligt tussen de 200 en 250 Engelse pondjes.ESSENTIALS