Deze stijlvolle barbershop heeft een incognito cocktailbar

In deze barbershop zijn ze na werktijd niet vies van een drankje. Deze drinken ze niet in de kappersstoelen, maar in hun eigen cocktailbar. Hoe chill is het je na een frisse scheerbeurt meteen aan de bar kan gaan zitten in dezelfde tent. Wonderen zijn de wereld nog niet uit, gents.

In Chicago bij de Blind Barber ben je zeker niet aan het verkeerde adres. De winkel is een waar walhalla voor mannen die het belangrijk vinden om goed voor de dag te komen. Naast een goede scheerbeurt kan je jezelf tijdens de ‘backroom hours’ voorzien van de lekkerste cocktails in de incognito cocktailbar van de zaak.

incognito-cocktailbar-1
Foto: John Stoffer

Incognito cocktailbar

Meteen zin gekregen om wat cocktailtjes achter je kiezen te slingeren? Dan moet je wel zeven vrienden bij elkaar trommelen en een reservering plaatsen. Je mag namelijk met z’n achten (of meer, niet minder) naar binnen. Mocht Chicago je toch niet zo aanspreken of heb je al een tripje naar LA of New York geboekt? No worries. Met een ander filiaal met incognito cocktailbar in LA en zelfs twee in New York, is er keuze genoeg.

Het derde filiaal in New York kan overigens wel je looks regelen, maar de cocktails zul je ergens anders vandaan moeten vissen, gezien er geen backroom aanwezig is.

Echter moet je voor het design wel écht in Chicago wezen. Maar écht. De tent ziet er namelijk onwijs tof en industrieel uit, met stoelen waar je billen altijd al naar verlangd hebben. De backroom ziet er ook bijzonder fraai uit mijn zijn indrukwekkende bar en lounge banken. Het is geen gebruikelijke gedachte, maar zelfs ík zou nu wel een vent willen zijn. Bottoms up! 

 

 

Source :

Airows, John StofferESSENTIALSMEER ESSENTIALS