BALR. Demy de Zeeuw en Eljero Elia beginnen kleding merk

In 2013 startte Demy de Zeeuw (spelend bij RSC Anderlecht) samen met Eljero Elia (spelend bij Werder Bremen) het modieuze merk BALR. Demy de Zeeuw is al heel zijn leven bezig met mode waarbij zijn interesse vooral uitgaat naar schoenen en colberts. Eljero Elia die dezelfde stijl mooi vindt en Demy de Zeeuw kwamen tot de conclusie dat er nog zo veel niet verkrijgbaar is en daar willen ze verandering in brengen.

Check BALR

BALR.

BALR. uit zich als een luxe sportmerk dat zich richt op de internationale markt. De kleding moet het comfort van sportkleding bieden en de uitstraling moet zoals zij zelf zeggen echt “high-end” zijn! Ze kijken hierbij erg naar hun eigen leven. Zijn ze klaar met trainen? Dan willen ze zowel iets dat comfortabel zit en er stijlvol uitziet aan. Ze kiezen voor tijdloze producten en gebruiken dus vooral de basic kleuren als zwart, wit en donkerblauw.

Make a statement without talking.

Iets wat BALR. onderscheidt van andere kledingmerken is de belevenis die ze neerzetten. De verpakking is oogverblindend en er zit zelfs een echtheidscertificaat bij. Daarnaast gebruiken ze social media zoals Instagram om mensen te inspireren en de drager van het product in het zonnetje te zetten.

BALR. is dus goed onderweg met de inmiddels op de markt gebrachte producten, maar hier blijft het niet bij: BALR. wil ook accessoires op de markt gaan brengen en ze gaan dit ook snel doen. iPhone covers, iPad sleeves, rugzakken, voetbaltassen, petjes en nog veel meer! BALR. richt zich op de heren, maar de shirts en caps zijn unisex. Check alles op de Site van BALRESSENTIALS