Drink whisky als een baas met de Balls of Steel

De echte whisky on-the-rocks liefhebber kan natuurlijk niet zonder ijs. Toch wil je niet altijd dat je whisky wordt verdund. Daarom zijn er whisky chillers, maar deze zijn wel heel bijzonder. Twee ballen van 18 karaats goud genaamd Balls of Steel!!

Balls of Steel

Echte sieraden voor je whisky. De chillers zijn handgemaakt en in een beperkte oplage van 25 sets verkrijgbaar. De ballen zijn zo ontwikkeld dat de temperatuur van jouw whisky altijd goed is. Elke bal heeft namelijk een arctic core, waardoor je ze niet in de vriezer hoeft te bewaren. Deze kern zorgt voor langdurige kou die je onbeperkt opnieuw kunt gebruiken. De Balls of Steel worden geheel in stijl in een elzenhouten kist geleverd.

Aan whisky drinken in stijl hangt wel een behoorlijk prijskaartje, namelijk 500 dollar. Gelukkig gaat 400 dollar van dit bedrag naar de universiteit van Texas, voor de financiering van onderzoek naar teelbalkanker. En voor zes dollar extra, laat je initialen er in graveren. Dan weet je zeker dat er niemand met jouw ballen vandoor gaat!ESSENTIALS