Droombaan alert: betaald krijgen om in luxe te reizen

CREDITS: Sorelle Amore

Als je vraagt wat we verstaan onder een droombaan, is dit de juiste definitie: betaald krijgen om in pure luxe te reizen. Een behoorlijk gewilde baan waar dan ook maar liefst 17.000 aanmeldingen voor waren. Meedoen is in dit geval niet belangrijker dan winnen. Er kon dan ook maar één winnaar zijn, lucky bastard.

Wie is dan de geluksvogel die op de centen van ThirdHome de mooiste plekken ter wereld heeft gezien? De 28-jarige Sorella Amore ging er met de hoofdprijs vandoor.

Drie maanden lang heeft deze dame het luxe leventje geleid en behoorlijk wat afgereisd. Waar ThirdHome wereldwijd 9700 luxe woningen verhuurt, moest er een promotiecampagne in gang gezet worden. De prachtige plekken worden in kaart gebracht vanuit het perspectief van mevrouw Amore.

“Je bent veel tijd kwijt aan het maken van de perfecte foto. Maar ieder moment besefte ik: dit is echt de allerbeste baan ter wereld.” – Sorella Amore

https://www.instagram.com/p/BYfynSiHK62/?taken-by=sorelleamore

Droombaan alert

De luxe variant van AirBnb stuurde de YouTuber en fotografe op pad om de prachtige plekken te documenteren. De mooiste plekjes werden vastgelegd van Schotland, de Bahama’s, Costa Rica, IJsland, Marokko, Peking, Kroatië, Bali, Londen, Australië en nog veel meer. Wat de dame ervoor heeft gekregen naast een fantastische ervaring?

€25.789,08. Hats, zo op je spaarrekening. Niet verkeerd toch? Wanneer kunnen we ons aanmelden voor de volgende promotiecampagne?

Voordat mevrouw Amore deze kans met beiden handen aangreep, was ze naar eigen zeggen net in een depressie beland. De droombaan heeft haar compleet veranderd en een einde gemaakt aan haar duistere dagen. Wat de volgende uitdaging gaat zijn weet ze alleen nog niet, maar reisjes maken houdt ze er zeker in.

“Met het geld dat ik heb verdiend wil ik nog meer gaan reizen. Ik ben nog niet klaar met het avontuur!” – Sorelle Amore

https://www.instagram.com/p/BZarnXZnd8V/?taken-by=sorelleamore

https://www.instagram.com/p/BbKChMEHi-3/?taken-by=sorelleamore

https://www.instagram.com/p/Bb9SP2oHiXI/?taken-by=sorelleamore

Total
1
Share