Manify Monday Babe: Sharon Pieksma

Eerder dit jaar, zo’n beetje rond d’r 19e verjaardag, schreven we al over d’r: Sharon Pieksma. Ze is Nederlands most-upcoming model op het moment. We noemde haar ‘the next Doutzen’ en voorzagen (en voorzien) veel goeds voor haar in 2014!

Ondertussen is ze opnieuw hét gezicht van Radio Decibel, straalt ze (voor de tweede keer) in rood badpak naast Gerard Joling (in dat programma waar B-BN’ers van een duikplank af vallen) én doet ze de ene naar de andere photoshoot (al dan wel of niet in bikini)!

Model van de toekomst: Sharon Pieksma

Het moment is gekomen waar vele op zaten te wachten, als het aan ons ligt. Modellen hoeven tegenwoordig niet broodmager, plat en gek opgemaakt te zijn. De gekte rond Kate Upton hebben hopelijk bij veel modellenbureau’s de ogen doen openen. Een meisje dat er natuurlijk uit ziet en mooie rondingen, daar wordt iedereen toch veel vrolijker van!?

Vorig jaar noemde we Rachel Williams ‘de nieuwe Kate Upton van Engeland’ en sindsdien timmert ze aardig aan ’t asfalt! En we vinden ook dat Sharon Pieksma deze titel verdient! Nou ja, niet helemaal… Meer ‘..van Nederland’ dan. Maar het zal ons niets verbazen als ze de hele wereld gaat veroveren in de komende jaren! Dus Doutzen, maar later ook zeker Kate: maak jullie borsten maar nat, want Sharon Pieksma komt er aan!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS