Axelle Despiegelaere: WK Babe

Het gebeurde Rebecca Grant ook al. Je wordt, weliswaar maar even, wereldberoemd doordat je gewoon mooi staat te wezen in het publiek tijdens een voetbalwedstrijd. Tijdens de door de warmte ingelaste drinkpauzes of het trekken van een krijtstreep, tijdens wedstrijden, wil de kijker toch iets moois te zien hebben. Een goed voorbeeld hiervan is de 17-jarige Axelle Despiegelaere uit België. Zo zie je maar dat in ons Zuidelijke buurlandje heel wat moois rond loopt!

Axelle Red Devil 9 - VTM.be
© belga

Axelle Despiegelaere

De jongedame met haar mooie koppie haalde de nationale- en internationale pers door haar ‘duivelse’ enthousiasme en natuurlijk prachtige verschijning. Op social media ging het vuurtje lopen en inmiddels wordt ze bestempeld als de WK Babe van 2014! Zo heeft ze een fanpage op Facebook en geeft ze interviews in bijna alle Belgische kranten. Zelf vindt ze alle aandacht wel mooi, zo krijgt ze berichten van kerels die met haar willen trouwen (‘Doe is ff normaal man’) en wordt er volop aandacht aan haar gegeven op mannenblogs… Haar vriendje (ah fuck) vindt het allemaal een stuk minder gezellig. Die is bang dat zij hem verlaat. Tja, dat is vast geen onterecht gevoel! Al ontkend Axelle ‘Red Devil’ dat.

De, we mogen wel zeggen, zeer lekkere Axelle Despiegelaere is donderdag weer te bewonderen als de Rode Duivels aantreden tegen Zuid-Korea. Natuurlijk is het spel van de Belgen leuk om naar te kijken, maar wij gaan voor Axelle!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

9 comments

  1. Manify Eh, ja. Niet overnemen, maar embedden (dan staat het niet op eigen server) of de fotograaf toestemming vragen.

Comments are closed.