Dit geen kunstwerk, maar een tafeltennistafel!

Gear

Iedereen houdt van een potje pingpong. De standaard tafels worden vaak van plastic gemaakt of een ander goedkope kunststof. Als het balletje er maar een beetje overheen stuitert. In de VS vonden bepaalde ontwerpers dat te saai. De designers bij Eleven Ravens creëerde de Avettore tafeltennistafels. Een tafel die eruit ziet als een kunstwerk, maar waar daadwerkelijk over gemept mag worden.

Tafeltennistafel

Het lijkt een beetje een sculptuur die je eigenlijk niet mag aanraken. Gelukkig kun je hier gewoon overheen sporten. De ontwerpers hadden als doel een tafeltennistafel te maken voor moderne huizen en kantoren. Dat is ze aardig gelukt met deze eye-catcher. Een mix van vorm en functie ontworpen voor de elite in de sport. De tafel is volledig te personaliseren. Kies je favoriete kleur en materialen, dan zorgt Eleven Ravens voor de rest. Het zal hoe dan ook als ieder ander meubelstuk aanvoelen. Er is namelijk een ingebouwde lade aan de korte zijdes, speciaal gemaakt voor je badjes en balletjes.

[irp posts=“62946″]

Avettore

Eleven Ravens staat bekend om het maken van stijlvolle tafels. Zij maakten onder andere ook biljarttafels en pokertafels. Het idee is dat het meubilair ook te gebruiken is voor andere diensten, zoals op kantoor of diner. Het bedrijf is opgericht in 2011 door een professionele tafeltennis-speler en een aantal toegewijde sportfans. Het is het eerste productiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte tafeltennistafels. De handgemaakte producten zijn stuk voor stuk een klasse apart, gemaakt door bekwame ambachtslieden. Door de stijlvolle uitstraling zou je de tafeltennistafel zelfs als kantoortafel kunnen gebruiken voor vergaderingen. De prijzen gaan vanaf €14.000,-.

 

tafeltennistafel 2tafeltennistafel 1

Total
24
Share