Avanca Bluetooth Speaker voor in de douche

Lekker lang douchen. Welke man houdt daar nou niet van? Ik kan in ieder geval flink wat tijd doorbrengen onder een warme douche. Zeker met een lekker muziekje erbij! Normaal gesproken zet ik Spotify aan op mijn telefoon en leg ik die op de wasmachine. Sinds deze week hoeft dat niet meer.  We hebben namelijk van Avanca een Waterdichte Bluetooth Speaker ontvangen!

Avanca-waterproof-Bluetooth-speaker-lampje
Avanca Bluetooth Douche Speaker

De Waterproof bluetooth speaker van Avanca heeft aan de achterkant een grote zuignap zitten. Hiermee bevestig je hem gemakkelijk aan de tegels van de douche, of de douchecabine zelf. Achter de zuignap bevindt zich de speaker. In een grote ruimte moet ik zeggen dat het geluid een beetje tegenvalt. Het geluid komt in de douchecabine echter volledig tot zijn recht!

[vc_button title=”Check” target=”_target” color=”blue” size=”size_large2″ href=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=15383&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/avanca-waterproof-bluetooth-speaker-blauw/9200000030833506/&f=TXL&subid=avanca-doucheradio&name=avanca-doucheradio”>http://www.bol.com/nl/p/avanca-waterproof-bluetooth-speaker-blauw/9200000030833506/”] de Avanca Bluetooth Douche radio bij Bol.com

Bediening

Aan de voorkant zitten een aantal knoppen voor de bediening. Allereerst de aan- en uitknop. Daaronder zitten gecombineerde knoppen waarmee je het volume aan kan passen als je deze inhoudt, of een volgend of vorig nummer aanzet wanneer je deze slechts kort indrukt. In het midden zit de bluetooth/bel knop. Ja zeker: Je kunt zelfs inkomende gesprekken opnemen! Heerlijk dus, even lekker met je moeder bellen terwijl je onder de douche staat!

Bereik

Met een bereik van ongeveer 10 meter moet je een hele flinke badkamer hebben om buiten het bereik van de speaker te komen. Toen ik mijn telefoon in de woonkamer had liggen werkte de speaker nog in de badkamer.

Batterij

Een volle accu levert ongeveer 6 uur muzikaal douche plezier. Met de bijgeleverde USB kabel laad je de speaker via je laptop of een USB adapter in 3 uur weer volledig op.

Conclusie Avanca Bluetooth Speaker

Een leuke gadget die erg gemakkelijk in gebruik is. Zeker de belfunctie is een leuke toevoeging. Het geluid mist vanzelfsprekend wat laag maar is ruim voldoende voor een douchecabine. De verkoop prijs is €34,95 bij Bol.comESSENTIALS2 comments

  1. AvancaNL Manify goede review was al aan het twijfelen, vroeg mij alleen af of de knoppen ook verlicht zijn ?

  2. gridbroekate De knoppen zelf zijn niet verlicht. De besturing is echter zo intuïtief dat dit absoluut niet nodig is! AvancaNL

Comments are closed.