Athom Homey

Ahh eindelijk! Je thermostaat, Sonos, klikaanklikuit, Philips Hue,  apps, Xbox, keuken apparatuur, verlichting en al het andere in je huis bedienen met één apparaat! Deze belofte hebben we al vaker gehoord. Maar met de komst van Homey van de jonge Nederlandse start-up Athom, lijkt het toch écht te gaan gebeuren. Het mooiste? Hij is spraak georiënteerd én natuurlijk in het Nederlands beschikbaar.

Athom Homey

Het grote verschil met andere apparaten is dat de Homey voorbereid is op de toekomst. Door naast Wifi, bluetooth, NFC en infrarood ook Zigbee en Z-wave te gebruiken en een soort app-platform te maken kunnen fabrikanten van toekomstige apparaten ervoor zorgen dat deze samenwerken met de Homey.

Homey, by Athom

De mogelijkheden met de Homey zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld de lichten aan (laten) doen en je favoriete radiozender aanzetten zodra je binnenkomt. Ga je weg? Dan vertelt Homey dat het regent en dat je je paraplu niet moet vergeten waarna hij de lichten weer uit doet en de thermostaat uitdraait.

Visual ING - Homey

ING Starter van het jaar!

Inmiddels is de Kickstarterfunding meer dan dubbel behaald en lijkt Homey een regelrecht succes te worden. Niet voor niets is Athom dan ook genomineerd voor ING Starter van het jaar! Gun jij, net als ons, de Athom Homey een vliegende start? Stem dan voor de Athom Homey op de ING Starter van het Jaar Facebookpagina!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS