Assassins Creed Hoodies

Dat ik een flinke Assassins Creed fan ben, is misschien al duidelijk na mijn vorige post over Assassins Creed. Ik kan dan ook niet wachten tot ik de nieuwste versie ‘Unity’ kan spelen op mijn PS4.

Als echt fanboy zat ik een beetje te speuren op internet naar Assassins Creed. Ik kwam de meest bizarre kostuums tegen die je kon kopen om zelf een Assassin te worden, maar dat was allemaal net te gek om mee over straat te lopen.

Echter kwam ik ook Assassins Creed Hoodies tegen. Dit zijn vesten/sweaters/ truien of hoe je het wil noemen die in de style zij van Assassins Creed. Net even wat anders dan een standaard hoodie. Een scheve rits, een extra zak hier en daar of een bijzondere capuchon. Kortom vette dingen!

Veelal zijn deze hoodies in China te bestellen, daar zit altijd een risico aan. Komt het wel aan? Hoe is de kwaliteit. Ik heb inmiddels een aantal hoodies besteld via Oberlo. Deze zijn gewoon afgeleverd en de prijs/kwaliteit verhouding is ook in orde.

Dus ben je deze winter op zoek naar ‘net effe iets anders’ dan zijn die ubervette hoodies om er in ieder geval 2 in de kast te hebben hangen.  Mocht je dan zo’n hoodie aan hebben kun je eindelijk ook een keer proberen om van dak naar dak te springen (eigen risico)ESSENTIALS