Apple lanceert Smart Battery Case

De iPhone staat er vaak om bekend dat, wanneer je ze ’s nachts hebt opgeladen, je ze rond een uur of 5 weer aan de kabel moet hangen. Niet zo’n heel groot probleem wanneer je thuis bent en deze oplader in de buurt ligt. Wel vervelend als je druk en veel onderweg bent. Een hoesje met een oplaadsysteem zou een perfecte oplossing zijn voor dit levensbedreigende probleem. Veel, voornamelijk Aziatische, partijen zijn de laatste jaren al met dergelijke cases gekomen. Gelukkig komt Apple eindelijk, na lang wachten met de onthulling van een eigen smart battery case voor de iPhone 6 en 6s.

Smart battery case

Apple heeft stilletjes de komst van een nieuwe officiële Smart Battery Case voor de iPhone 6 en 6S aangekondigd. De nieuwe case is gemaakt van silicone, waardoor je beter grip krijgt op je iPhone. De binnenkant van het hoesje is gemaakt van microvezel zodat het geen krasjes op je telefoon veroorzaakt. Daarnaast zit er een batterij in verwerkt. Apple beweert dat deze batterij je iPhone kan voorzien van energie voor maar liefst 25 uur gesprekstijd, 18 uur internetten of voor 20 uur video’s afspelen. Nice!

De case is momenteel al beschikbaar op de Apple site. Het hoesje is te bestellen in de kleuren wit of zwart voor de verkoopprijs van €119,00 euro.

Source :

Apple , ShutterstockESSENTIALSMEER ESSENTIALS