Anti-Hangover Tips!

Goedemorgen Nederland! Vandaag is de enige dag in het jaar, en toevallig ook de eerste, dat het merendeel van Nederland lijdt aan post-drinking headaches, ofwel een dikke vette nare kloppende Hangover!

Je wordt wakker met barstende koppijn en als je pech hebt ook beetje buikpijn en misselijkheid. Wat kun je het beste doen? Ten eerste, drink mucho water en/of verse vruchtensapjes! Vitamine en zuurstof zijn elementen die je lichaam nodig heeft om er zo snel mogelijk bovenop te komen. Als je toevallig dicht in de buurt van Scheveningen woont, neem dan deel aan de jaarlijkse Nieuwjaarsduik (gegarandeerd dat je je hoofdpijn snel vergeet!). Zo niet, spring dan onder een koude douche. Alsof het nog niet erg genoeg is ga je meteen naar buiten. En blijf trouwens van de pijnstillers af, deze verergeren alleen maar de schade aan je lever! De champagne was al erg genoeg! Pijnstillers zijn namelijk bloedverdunners en alcohol ook, gaat allemaal niet goed zo..

Als je buiten bent loop je naar de buurtwinkel en hoop je dat die open is. Waarschijnlijk is dit niet het geval, maar heb je toch even frisse lucht gepakt (zuurstof enzo). Als je weer thuis bent maak je twee dingen: 1 Engels ontbijt en 1 Bloody Mary. Maak deze soldaat, neem nog een flink glas water en keer terug naar je bed. Slaap nog een uurtje en als je wakker wordt ben je weer het mannetje.

Fris en fruitig om langs oma en opa te gaan en hun verhalen aan te horen over dat ze niet konden slapen door het ellenlang durende geknal van dat schorriemorrie op de hoek van de straat. Ze moesten zich schamen!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS