American Pie: Toen en Nu

Afgelopen weekend had ik een reünie van mijn middelbare school. Één ding wat opvalt is dat sommige meiden “goed zijn opgedroogd”. Sommige, waarvan je het misschien wel het meest had verwacht hebben het minder goed getroffen. Deze (overigens ontzettend gezellige) reünie zette mij aan het denken hoe het met de cast van mijn jeugdhelden van American Pie zou zijn.

Ik heb voor nu even enkel de vrouwen van American Pie opgesomt. Mochten jullie nu écht heeel graag de foto’s van de mannen ook willen zien dan hoor ik het wel 😉

Mena Suvari (Heather)

Laten we maar met het beste beginnen! Heather, of eigenlijk Mena Suvari. Inmiddels nog steeds actrice. Van onder andere films waarvan we nog nooit gehoord hebben. Wel bekend is de serie Six Feet under en de computer game Kingdom Hearts

Tara Reid (Vicky)

Na American Pie is ze onder andere in de serie scrubs gaan spelen. Ook in de Big Lebowski is ze terug te vinden. Verder willen we vooral niet te veel praten over Tara Reid, maar even de foto’s laten zien. Niks veranderd!

Shannon Elizabeth (Nadia)

Na American Pie heeft ze nog een aantal andere films en gastrollen gedaan. Daarnaast is Shannon gaan pokeren. Niet eens onverdienstelijk! Ze heeft het in menig toernooi lang genoeg uitgehouden om met een flink bedrag naar huis te gaan! Naast haar poker en acteer talenten kan ze ook nog eens goed dansen. En leuk poseren op foto’s natuurlijk.

Alyson Hannigan (Michelle)

Over goed opdrogen gesproken! Alyson is naar de hits met American Pie in een andere grote hit beland: How I Met your Mother. Maar ook heeft ze in  Buffy the Vampire slayer gespeeld.

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

1 comment

Comments are closed.