Manify leent zich uitstekend als middel om te adverteren. Bekijk onze Factsheet om te kijken wat ons bereik is en welke mogelijkheden er zijn. Ondanks dat we heel trots zijn op onze cijfers en deze met de dag blijven groeien, zeggen ze niet alles. Ook de hoge kwaliteit van onze content zorgt voor een gevestigde naam onder de doelgroep. We spelen een leidende rol als influencer, mede doordat we niet goedkoop willen scoren (met bijvoorbeeld veel artikelen over vrouwen), maar een mix aanbieden van veelal unieke content die perfect bij de doelgroep past.

We zijn zeer betrokken bij onze volgers, via de website, maar ook via alle verschillende sociale kanalen die we gebruiken om het contact te optimaliseren. Mede daarom hebben we een zeer waardevolle achterban. Perfect om doelgericht te adverteren!

Meer over ons lees je hier.

Heeft u interesse om samen te werken met ons en een campagne op te zetten gericht op de Nederlandse moderne man met stijl? Neem dan contact met ons op via info@manify.nl of via de contact pagina. We streven er naar om onze betaalde content minstens zo interessant te maken voor de bezoeker, als onze redactionele artikelen. Zo halen we het optimale uit uw campagnes.

Wij zijn dol op pakketjes! Het opsturen van een product houdt niet automatisch in dat we er een artikel aan wijden. Zeker zijn van plaatsing? Neem even contact op!