Adidas X Bait: De ideale festivalsneaker!

Adidas en Bait introduceren samen een hele bijzondere sneaker. Speciaal ter ere van 4.20 (20 april), de feestdag van de wiet. De Adidas Stan Smith dient als het silhouet voor dit speciale paartje, compleet met geheim vakje voor je stash.

Hennep

In de upper van de schoen zit natuurlijk hennep verwerkt. Daarnaast heeft de schoen verschillende wiet-gerelateerde details. Zo staat op de tong de tekst: ‘Super-Potency, Superiour Quality’ als knipoog naar de medicinale wiet die veelvuldig in Amerika wordt gebruikt. Het patroon en de stoned kijkende smiley op de tong maken het geheel af. Alsof dat nog niet genoeg is hebben deze stappers een geheim compartiment onder de tong. Kan je heel geniepig dingen mee smokkelen. Of natuurlijk netjes muntjes of briefgeld in bewaren.

Festival Schoen

Dit maakt het de ideale schoen voor dit festivalseizoen! Met dit chille vakje raak je nooit meer je geld, munten of kluissleutel kwijt. Je kan er ook een extra briefje van €50 in doen, voor ‘noodgevallen’. Een taxi of als je gewoon geld te kort komt voor bier ;-). Mja en je kan er natuurlijk ook de beveiliging proberen mee te omzeilen, als je wat anders mee naar binnen wilt nemen.

Exclusief

Niet iedereen kan een paartje bemachtigen. Er worden namelijk maar 420 paar geproduceerd. Je kan je inschrijven op de website en middels een loting worden de ‘winnaars’ gekozen. Zij mogen dan voor ongeveer 107 euro dit speciale paar sneakers aanschaffen.

Foto’s: Bait me

Source :

BaitESSENTIALSMEER ESSENTIALS