De nieuwe Adidas Originals Top Ten Hi Black

Kerstmis mag dan wel voorbij zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat het te laat is om jezelf sneakers cadeau te doen! Het is namelijk altijd een goed moment om nieuwe sneakers aan te schaffen. Er zijn dan ook zoveel verschillende soorten merken in de sneakerwereld die elke keer weer met nieuwe exemplaren aankomen. Nike, New Balance, Reebok, noem ze maar op. Vandaag brengen we graag dit nieuwe model van Adidas onder de aandacht.

Adidas Originals Top Ten Hi Black

Vorig jaar bracht Adidas voor het eerst zijn Top Ten model uit. De basketbal sneaker is gebaseerd op de sneaker uit de jaren ’80. Van dit model zijn al meerdere iteraties op de markt geweest.
Adidas presenteert zijn nieuwste versie: de Top Ten Hi Black. De sneaker heeft een bovenkant van zwart leder en op de tong het logo van de ‘Top Ten’ collectie. Aan de zijkant staan drie kenmerkende strepen en op de zool het bekende Adidas logo. De rubberen zool is perfect voor een goede grip in de wintermaanden. Daarnaast heeft de sneaker een EVA tussenzool voor een lichte demping. De sneaker is hierdoor zowel stijlvol als functioneel.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS