Amsterdam Dance Event (ADE)

Als je maar een beetje in de dance-scene zit dan hoor je er iedereen over de hele wereld over praten: het Amsterdam Dance Event (ADE). Op het evenement gaan 5 dagen lang, meer dan 200.000 man, op 100 locaties compleet uit hen plaat. Verschillende muziekstromen, binnen de dance-scene, komen hier bij elkaar en dit uit zich in 450 losse evenementen. Amsterdam staat van 16 tot en met 20 oktober compleet op z’n kop.

ADE

ade1ADE is niet zomaar een festival. Het is hét kloppende hart van alle clubmuziek. De grootste namen, van over de hele wereld, komen deze dagen bij elkaar. Zo’n evenement moet haast wel in Nederland georganiseerd worden, als zo’n beetje de grondlegger van de dance.

ADE is niet alleen een feest, maar een plek om je te laten zien als DJ of producer. David Guetta draait zijn beste set op ADE, maar ook de minder bekende namen krijgen hier de kans om te netwerken en in contact te komen met belangrijke partijen. Ook vindt de uitreiking van de DJ Mag Top 100 plaats tijdens het Amsterdam Dance Event. Hier worden de beste DJ’s ter wereld gekozen en is dus een spannend moment voor velen.

Op de website van ADE kan je zien welke evenementen er allemaal plaats vinden. En als je een beetje van iets tussen Trance, Trap en Techno houdt dan zit er sowieso wat voor je tussen!

ADE3ESSENTIALSMEER ESSENTIALS