Amsterdam Dance Event 2015

Vandaag is het Amsterdam Dance Event weer van start gegaan. Onze hoofdstad is tot en met zondag omgetoverd tot dé Dance-Capital van de wereld! Iedereen die een beetje iets te zeggen heeft in de EDM-wereld, zal zijn/haar neus laten zien op dit grootse event. Ook is dit feestje het podium voor liefhebbers van de meest uiteenlopende elektronische dance-stijlen! En natuuuuuurlijk zijn wij er ook bij!

Manify op ADE 2015

Snapchat ManifyOp woensdag nog even heel ‘suf’ op kantoor in Den Bosch, maar vanaf donderdag gaat de kop er af! Eerst zullen we aanwezig zijn op Courtroom Sessions van onze vrienden van ClubJudge, daarna door naar de Nes om #SonsoStudioAMS bij te wonen in huiselijke sferen. Hier spreken we met Chris Liebing en mocht er nog tijd over zijn, gaan we ook een kijkje nemen bij Spotify x Spinnin’ Records met Oliver Heldens.

Op vrijdag doen we even rustig aan, maar zaterdag kunnen de voetjes weer van de vloer. Je zult een stel lucky Manifiërs vinden op PRJCT Music Festival, aangezien we wat gastenlijst plekken konden regelen. Maar zelf zijn we te vinden op Pleinvrees & Straf_werk.

Onze ‘reportages’ hiervan op de voet volgen? Dat doe je natuurlijk op Snapchat! Scan de foto of volg op gebruikersnaam: manifynl!

DJ Mag Top 100

De invloed van Nederland is enorm geweest bij de opkomst van de dance-muziek. Dit geldt van House tot Techno en van Minimal tot Hardcore. Dit is ook de reden dat iedereen bij het Amsterdam Dance Event wil zijn! Op zondag bereikt ADE zijn hoogtepunt. Nou ja, voor de meesten dan. Dan wordt dé beste DJ van de wereld gekozen! Iedereen weet al dat dit Martin Garrix gaat zijn, maar ach, laten we het spannond houden. Of misschien wordt het dit jaar misschien wel eens een keer geen commerciële house-dj!? Dat zou spannond zijn!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS