MMB: Bouncing Abigail Ratchford

Hoe kan het zijn dat Abigail nog geen Manify Monday Babe is geweest? Dit jaar bestormde ze het internet en ze heeft inmiddels al bijna een half miljoen volgers op Instagram. Waarom? Dat lijkt me duidelijk. Abigail Ratchford heeft namelijk een ontiegelijk goed lichaam en haar toetje mag er ook zeker wezen. Ze schroomt er niet voor om eens flink op en neer te bouncen voor wat meer likes. En dat vinden wij mooi hè!

Abigail Ratchford takes over

Een dik jaar geleden kwamen we met, nog steeds een van onze favorieten, Rachel Williams en haar bouncevideo. We smulden er van, maar het is tijd voor een twee punt nul. Abigail neemt deze taak maar al te graag op zich en kwam met dit:

Over Abigail

In 1992 werd deze Amerikaanse bombshell geboren en is in de tussentijd uitgegroeid tot een echt lustobject. Eén kijkje op haar Instagram of Facebook en je ziet meteen waar haar kwaliteiten liggen. Model zijn zit in het bloed van deze bloedmooie chick en het moge duidelijk zijn dat ze het niet erg vindt om in een set kleine kleertjes op de foto te gaan. Bewijsmateriaal:

Bouncing and sexy Abigail Ratchford

#TBT Part ✌🏻️ 50 Shades of Grey Inspired vid with my boo @liverichmedia Wait till you see what we have in store next week ; )

Een video die is geplaatst door A B I G A I L (@abigailratchford) opESSENTIALSMEER ESSENTIALS