7 complimenten die je een vrouw nooit moet geven

Het geven van complimenten is een goede manier om iemand zijn aandacht te krijgen. Het is een gemakkelijke manier om iemand zich goed te laten voelen. Dat je jezelf er ook goed door voelt is mooi meegenomen.. Je vrouwtje op zijn tijd een complimentje geven kan dus best leuk zijn. Maar vrouwen blijven vrouwen en zijn soms niet helemaal te volgen. Let daarom dan ook op wat voor complimenten je geeft. Dit zijn in ieder geval zeven complimenten die je sowieso niet aan een vrouw moet geven. Tenzij je ruzie wilt, want vrouwen interpreteren deze dingen gelijk anders.

7 complimenten die je beter voor je kan houden

1. Alles wat eindigt op… voor een vrouw.

Bijvoorbeeld, je kunt best goed autorijden voor een vrouw of je bent best cool voor een vrouw. Vrouwen interpreteren dit als; eigenlijk ben ik helemaal niet zo goed of cool in vergelijking met jou of je matjes.

Alternatief: Simpel laat het gedeelte … voor een vrouw weg. Zo zit je altijd goed!

2. Je ziet er goed uit vandaag

Vrouwen interpreteren dit als; normaal gesproken zie ik er dus niet uit??

Alternatief: Wooh, je ziet er fantastisch uit.

3. Je hebt een geweldige persoonlijkheid

Het blijkt dat dit een van de slechtste complimenten is die je een vrouw kan geven. Één ding is zeker dit trekt de vrouwtjes niet aan, het is te algemeen. Vrouwen denken ook gelijk dat je ze niet interessant vind qua uiterlijk.

Alternatief: Oke, hier is geen alternatief voor. Geef dit compliment gewoon nooit!

Complimenten - news.com

4. Je bent zo veel mooier als je lacht

Ook al is het bedoelt om haar op te vrolijken, vaak werkt dit averechts. Ik weet dat je niet zegt dat ze niet knap is maar dat is wel wat ze zou kunnen begrijpen. Je kunt tenslotte niet heel de dag lachen, zeg nu zelf!

Alternatief: Jouw lach maakt mijn dag weer goed.

5. Jij bent anders dan andere vrouwen

Ze accepteert het niet als je zegt, hee je bent apart.

Alternatief: Neem het serieuzer en geef haar het gevoel dat ze eruit springt. Dit kan door bijvoorbeeld te zeggen dat ze de leukste vrouw is die je hebt ontmoet omdat ze je weet te vermaken.

6. Je ziet er echt mooi uit zonder make-up

Zij zal denken dat al de tijd die ze erin steekt om goed voor de dag te komen niet word gezien en dat je het overbodig vindt. Terwijl ze het juist doet om indruk op je te maken.

Alternatief: Keep it simple! Ik vind je met make-up net zo mooi als zonder make up.

7. WOW, dat was de beste seks die we ooit hebben gehad.

Als je al een langere tijd een vriendin of bedpartner hebt kun je dit ‘compliment’ beter voor je houden, Haar mind springt automatisch naar het vergelijkingsgedeelte van deze verklaring, namelijk beste die we ooit hebben gehad?? Dus die andere keren vond je niet fijn. Deze discussie wil je vast niet aangaan.

Alternatief: wat ben je toch lekker, je laat me elke keer weer versteld staan.ESSENTIALS