De 3D geprinte bow tie

Laatst schreven we al een artikel over hoe je nu jouw vlinderdas strikt. Eerst het lint om je nek hangen, dan de uiteinden elkaar laten kruisen. Maar het kan ook anders, namelijk met een 3D geprinte bow tie. 3D printen wordt steeds populairder en er is steeds meer mogelijk. Hoe cool zou het zijn om heel eenvoudig een strik aan je outfit toe te voegen?

3D geprinte Bow Tie

Deze 3D geprinte strik is bedacht door de Japanse design studio Monocircus. De bow tie is alleen niet van textiel gemaakt zoals je gewend bent, maar gelukkig heeft het wel dezelfde uitstraling. Het ruitjespatroon benadrukt het driedimensionale volume. Ook is dit mooie strikje van licht materiaal gemaakt, je voelt niet eens is dat je er eentje om hebt!

3D bow tie 1Hoe draag je zo’n 3D geprinte vlinderdasje?

Je bevestigt de bow tie simpelweg op het bovenste knoopje van je overhemd, makkelijker kant niet. Binnen enkele seconden ben je klaar om uniek in stijl te verschijnen.
Draag het formeel met een smoking en je ziet er uit als een echte (moderne) gentleman. Een casual gelegenheid? Ook geen enkel probleem. Combineer de 3D bow tie bijvoorbeeld met een polo of jeans overhemd en je komt gegarandeerd goed voor de dag!

Mooi meegenomen is dat vrouwen een strikje altijd wel sexy vinden, extra aandacht dus!ESSENTIALS