16 miljoen bondscoaches!

Onze bondscoach Louis van Gaal, you hate him or you love – probably hate him, moest van de week zijn eerste selectie doorgeven. Welke 30 spelers wil Van Gaal meenemen naar de volgende ronde. In die ronde vallen er 7 spelers af en die 23 die over blijven gaan mee naar Brazilië!

Maar Nederland zou Nederland niet zijn als we Louiske niet een handje zouden willen helpen. Natuurlijk heeft elke Nederlander zijn eigen mening en daarom is de website 16miljoenbondscoaches.nl bedacht. Iedereen kan hier zijn of haar favoriete opstelling invullen en zo krijgen we een mooi beeld van het meest favoriete team van Nederland. Momenteel ziet dat er nu zo uit:

 

(afbeelding)

 

Bron: nosop3.nl

Louis van Gaal

Van Gaal heeft nog een flinke klus te klaren vandaag. Ras-Internationals Van der Vaart en Kuijt hebben het volgens de bedenker van de website een spannend dagje. Van Gaal zal het vanavond bekend gaan maken, maar juist omdat het zo’n zware klus is kan hij wel wat hulp gebruiken. De website, 16miljoenbondscoaches.nl, ligt er door de populariteit soms uit. Dus, Manifiers, laat even weten. Wie van de onderstaande spelers moeten er mee naar Brazilië!

[socialpoll id=”2200939″]

[socialpoll id=”2200940″]

[socialpoll id=”2200941″]

[socialpoll id=”2200942″]