25 machtig mooie foto’s van Margot Robbie

CREDITS: Bigstock

Je wordt niet snel een all-time favorite. Daar moet iemand écht zijn/haar best voor doen. Behalve Margot Robbie dan, want tja, zij is het gewoon. Robbie is een droomvrouw voor velen. Ze schitterde in films zoals Once Upon a Time in Hollywood en The Wolf of Wall Street. De bloedmooie actrice is gewoonweg niet meer weg te denken uit the film scene. En dat vinden we fijn. Héél fijn.

Margot Robbie is onze all-time favorite

Als we zien dat Robbie in een film speelt, zijn we bij voorbaat al fan. Terwijl we zijn teleurgesteld als de Aussie niet op het witte doek verschijnt. Dat laatste is onzin natuurlijk, want er zijn talloze andere actrices waar we van genieten. Maar het geeft wel aan hoe graag we haar zien…

Op Insta geeft ze een kijkje in haar eigen leven. Margot Robbie deelt geen asociale foto’s van haar ass or boobs. Nee, ze pakt het stijlvoller aan. Ze showt haar lichaam liever in de mooiste jurken en Robbie maakt veelal gebruik van humor en zelfspot. Dat gegeven kunnen we wel waarderen.

Haar beste foto’s

Iedere man is verliefd geworden op haar in DE scène van The Wolf of Wall StreetMet haar legendarische woorden ‘What’s wrong, Daddy?’ tovert ze kippenvel op de armen van mannen. Na haar geniale werk in The Wolf heeft ze nog furore gemaakt in talloze andere films. Voor haar rol in I, Tonya kreeg Margot Robbie zelfs een Oscarnominatie. Bij deze film was ze tevens betrokken als producent.

Met haar talent voor de camera zit het dus wel goed. Dat is een gegeven, en de beste foto’s van Margot Robbie delen we graag met jou.

Pssst: onder de foto’s hebben we nog even de legendarische scène geplaatst. We konden het niet laten…

https://www.instagram.com/p/B1apnwaD3c3/

https://www.instagram.com/p/BaE6k49hEoh/

https://www.instagram.com/p/oxjLMDhF2i/

https://www.instagram.com/p/CGc_PjQDXfW/

https://www.instagram.com/p/BFXPX_VBF82/

Taadaaa. Hier is ‘ie: