10 Superjachten voor de perfecte date

Superjachten, wij vinden het een heerlijk stukje speelgoed! Herinneren je het superjacht ACE of de Eclipse nog, die we beiden in Barcelona aantroffen? Om een beetje indruk te maken op de dames, kan een flinke jacht wel helpen. De volgende exemplaren zorgen er namelijk voor dat elke vrouw smelt. Het mooiste: voor deze superjachten hoef je trouwens geen miljonair te zijn, ze hebben namelijk al een eigenaar en je kunt ze gewoon huren voor een weekje. Ideaal lijkt me!

Charter deze superjachten voor dé perfecte date

10. Mochi Craft Dolphin

Dit sportieve superjacht mag er zeker wezen! De Mochi Craft Dolphin is gemaakt in Italië en is perfect om de zeeën rondom Italië, Spanje en Frankrijk te verkennen. De cockpit van dit bootje is erg tradioneel, net als het zwemplateau aan de achterkant van de boot. Verder heeft de Mochi Craft Dolphi twee prachtige master bedrooms. Met deze boot maak je zeker indruk op de vrouwtjes, zonder te overdrijven.

9. Pershing 72

Dit opvallende superjacht is perfect voor een leuke date. De cockpit van deze boot heeft een uitschuifbaar zonnendak. Daarnaast heeft dit jacht een privé bar en diner zaal, luxe douche en master bedroom. Deze boot kun je huren inclusief personeel die je heel de dag van drankjes voorziet. De Pershing 72 zorgt voor een comfortabele en intieme party boot.

8. Azimut 625

Deze Italiaanse Azimut staat bekend om zijn strakke, indrukkende en luxe uitstraling. Dit jacht voldoet letterlijk aan al je wensen. Prima om een paar dagen maximaal op te chillen. Wedden dat je date hier heel blij van wordt.

yacht 7

7. Ferretti 780

De Ferretti 780 is nog zo’n pracht vaartuig waar je lekker mee kunt pronken. Daarnaast is ie helemaal geschikt voor een weekendje weg. Buiten de perfecte faciliteiten aan boord, is dit bootje heel geschikt voor watersport. Dit jacht is slechts 24 meter in de lengte, dus perfect voor het vinden van plaatsen om aan te leggen zonder al te veel vooraankondiging. Kun je jouw avond goed afsluiten in een goed restaurant!

6. Sirius of man

Dit is een verfijnd, glad en comfortabel superjachtje!  Het heeft twee houten dekken, vier hutten, waarvan er één een master suite is, en het heeft ruimte voor drie bemanningsleden. Het is een sportief en eigentijds ontwerp van zo’n 30 meter lang. Ook deze boot heeft een garage waarin watersport spullen in worden opgeborgen. Met je meisje op een jetski, dat is altijd een goed plan!

yacht 12

5. Pershing 115

Nog zo’n gave pershing waarmee je zeker de blits maakt. Met de Pershing vlieg je over het water. In ieder geval voor een boot van deze lengte tenminste. Wanneer je genoeg hebt van al dat varen is er genoeg ruimte om maximaal te genieten, bijvoorbeeld op het bovendek!

4. The Oculus

Chique en modern van top-tot-teen, de Oculus is ontworpen door E. Kevin Schopfer, oprichter van Schopfer Yachts LLC. Een unieke ogend schip dat comfortabele en geschikt is voor 12-14 gasten. Kun je jouw vrienden ook een avondje oppikken. Dit is een van de meeste indrukwekkende en unieke jachten die er zijn.

3. Project Mars

Dit futuristische ontwerp is zo uniek, je zou bijna zeggen dat het op een gigantische onderzeeër lijkt. Het interieur is strak en verfijnd wat een warme uitstraling geeft. Ook ditsuperjacht beschikt over een master bedroom, deze zit op het cabine dek gecombineerd met een in-suite woonkamer, open haard, kleedruimte, gigantische badkamer en bed. Er is ook een groot zwemplatform, een fitnessruimte, een jacuzzi, sauna en stoombad. Zo romantisch, ze zal nooit meer weg willen.

yacht 17

2. Rising Sun

Als je deze boot huurt dan zit je er waarschijnlijk niet alleen op. Dit jacht is echt gigantisch. Hij beschikt over 82 slaapkamers. Maar dat maakt hem er natuurlijk niet minder mooi op. Wij vinden dit namelijk zelfs een van de mooiste. Dit jacht lijkt op een luxe vakantieoord, je hebt namelijk een bioscoop, zwembad, sauna en ga zo nog maar even door. Mocht het toch voorkomen dat de Rising Sun voor jou en je date allee hebt dan zou je elkaar nog wel eens kwijt kunnen raken.

1. Azzam

Met de Azzam maak je meeste indruk. Dit is tot nu toe namelijk het  grootste jacht ter wereld. We weten zeker dat elke vrouw die we kennen onder de indruk en enthousiast zou zijn om de ultieme ervaring te beleven in dit superjacht vol luxe. Al heb je aan een dag niet genoeg op dit enorme schipESSENTIALS