5 Manieren om nét wat knapper te lijken

Tuurlijk heb jij dit allemaal niet nodig. Wij rocken het leven al zonder al deze hulpmiddelen. Maar echt, deze tips laten je nóg knapper lijken. Bewezen en wel, deze manieren laten je nóg beter voor de dag te komen.

De 10 manieren om knapper te lijken

1. Zonnebrandcrème

Een clicheetje. Maar geloof me. Voorkom dat je er vóór je veertigste uitziet als je voeten na een lang warm bad. Daarnaast, een rood biefstukje wil je wel eten maar er tegenover zitten in een restaurant op een zwoele zomeravond is een ander verhaal. Vergeet die crème dus niet voor je de deur uitgaat!

2. Let een beetje op die baard

Scheren of niet scheren? Stoppels of juist baardgroei tot de V van de v-hals? Doe waarbij jij je goed voelt, maar verzorg die baard wel een beetje. Neem bijvoorbeeld een van de baardoliën en kom net een tikkeltje verzorgder voor de dag.

3. Stijlvolle details

Zorg dat je kleding goed doordacht is. Je hoeft er echt niet bij te lopen als een stijlkoning, maar het is voornamelijk belangrijk dat je de basics en enkele stijlvolle details goed door hebt. Dit maakt het plaatje compleet!

4. De juiste kapper

Niet bij elke gezichtsvorm past elk kapsel dat nu hip is. Vindt een kapster die jou en, misschien nog belangrijker, jouw kapsel begrijpt. Zo kan ze er voor zorgen dat het kapsel ten allen tijden zo wordt geknipt in een model dat bij jouw gezichtsvorm past. Zo kom je net wat knapper voor de dag.

5. Wees actief

De hulk mag gewoon een personage blijven wat ons beteft maar af en toe naar de sportschool misstaat niemand. Thuis trainen of een sport beoefenen heeft nog nooit iemand lelijker gemaakt. Een masculiene uitstraling creëer je toch het meest met een beetje spieren.

Source :

BigstockphotoESSENTIALS